Agenda

Dutch Laravel Foundation

Eerdere evenementen

Benieuwd welke evenementen de foundation in het verleden heeft georganiseerd? Zie onderstaand een overzicht van eerdere evenementen.

Meetup over 'generics', 'debugging' en 'the best of all frameworks'

Op 17 maart vindt de meet-up plaats in De Koepel in Haarlem (https://dekoepel.com). De Koepel is een unieke locatie. Het is een compleet gerenoveerde gevangenis waarin tegenwoordig kantoorruimtes, een techcampus, een bioscoop en horeca gevestigd is.

[Afgelast] Meetup met Freek van der Herten over debugging met Ray

Dinsdag 23 november organiseren we onze eerste fysieke meetup sinds een tijd. Laten we het jaar in stijl eindigen met elkaar. Wil je meer leren? Vragen aan experts in de community? Of gewoon op zoek naar een toffe meetup met mede Laravel ontwikkelaars? Wees er bij!

Online meet-up: Mohamed Said over Laravel Queues in Action

Op 11 maart 2021 om 19:00 geeft Mohamed Said een online een talk over Queues in Laravel, speciaal voor DLF-leden. Mohamed (woonachtig in Egypte) werkt bij Laravel en is een van de rechterhanden van Taylor Otwell, de bedenker van Laravel.

Webinar Twill: an open source CMS toolkit for Laravel

Op 16 april van 16:00 tot +/- 17:30 organiseren we vanuit de Dutch Laravel Foundation een webinar over Twill door AREA17.

Laracon Online 2020 viewing party

Niet te missen: Laracon Online 2020 op 26 februari. Maar waarom zou je daar in je eentje naar kijken als je ook gezellig (gratis) aan kunt schuiven bij de officiƫle DLF Viewing Party?

Laravel Meetup

Op 11 december organiseren we van 18:00 tot 21:00 een gratis Laravel Meetup in Haarlem! Je leert er alles over PHP 7.4, omgaan met meertaligheid en Kubernetes in combinatie met Laravel.