Vormkracht10

Bijna 10 jaar geleden hebben wij als Vormkracht10 het Laravel framework ontdekt. Destijds nog in zeer prille vorm met een beta release (v0.1) van de toen nog onbekende Taylor Otwell. Maar ook toen al zagen wij de enorme potentie in het framework, door de heldere structuur en leesbaarheid van de code en documentatie.

Wij zijn gestart met het ontwikkelen van websites, met een MVP project voor een CMS hebben wij onze eerste projecten gerealiseerd in dit enorm flexibele open-source framework.

Nu meer dan 10 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een full-service Digital Agency dat slimme websites en complexe webapplicaties ontwikkelt en realiseert, alles volledig in Laravel. In de omgeving van Nijmegen en omstreken zijn wij hét bureau voor het ontwikkelen van Laravel web apps.

Met een team van 8 digitale specialisten ligt onze focus tegenwoordig op het realiseren van toegankelijke websites volgens de WCAG normen en het ontwikkelen van Progressive Web Apps (PWA) als een SaaS of PaaS. Dit doen wij voor klanten zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Gemeente Nijmegen, Radboudumc en landelijke partijen als RRS en TOPIC.

Wij gebruiken Laravel omdat we op deze manier kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten, zowel op de korte termijn met het ontwikkelen van een snelle Minimum Viable Product (MVP) maar ook voor de langere termijn. Waarin de continuerende vraagstukken van onze klanten over de jaren heen doorontwikkeld moeten worden en het leveren van onderhoud en services steeds belangrijker is geworden.

Beter samenwerken door de slimme begeleiding van de TeamFlow app
Vormkracht10

Beter samenwerken door de slimme begeleiding van de TeamFlow app

Samenwerken is een leerproces, met uitdagingen, vallen en opstaan leren we het steeds beter. Een goede feedback loop is daarin essentieel. Met dit in gedachte hebben Flow Concepts en Vormkracht10 de handen in één geslagen en een SaaS app ontwikkelt die de teams beter laat samenwerken.

De TeamFlow app is een effectieve tool om de positiviteit, de creativiteit, werkgeluk en de prestaties van je team te verbeteren.

>
Vormkracht10
Locatie

Nijmegen, Gelderland

Telefoonnummer

+31 (0)24 260 0000