Laravel Meetup

Arto Rozenga & Dennis Koster van PXL.Widgets nemen je mee in de wereld van PHP 7.4. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste nieuwe features. PHP 7.4 geeft een enorme boost in performance en leesbaarheid van code en wordt beschouwd als een tussenstap naar PHP 8. De mannen vertellen je graag waarom je dus naar 7.4 moet overgaan. Ook geven ze een korte blik op de toekomst van PHP. Wat verwachten zij dat PHP in de toekomst gaat doen.

Daarna zal Ruud Schaaphuizen van Sqits jullie meenemen in zijn ervaringen met meertaligheid in applicaties. Welke valkuilen kom je daarbij tegen, welke technische oplossingen zijn er beschikbaar en welke oplossing gebruikt hij binnen Sqits. En als bonus heeft Ruud beloofd om een tipje van de sluier op te lichten over een package die zij momenteel ontwikkelen voor vertalingen in een single page application (vue.js).

Tot slot zal Bobby Bouwman je meenemen in de wereld van Kubernetes. Het open-source platform voor containerorkestratie wint steeds meer populariteit en dat is natuurlijk niet zonder reden. Bobby vertelt je over Kubernetes en in het bijzonder over de combinatie van Laravel en Kubernetes, zodat je na zijn talk ook direct aan de slag wilt met Kubernetes!

Soort event
Meetup
Datum
Wednesday 11 December 2019
18:00 - 21:00
Locatie
PXL.Widgets in Haarlem
Soort event
Meetup