CxO Diner '23

Jaarlijks organiseert de DLF een CxO diner waarbij alle CEO's, CTO's, en alle andere vormen van C-O's van onze leden aan deel kunnen nemen. Een mooie avond vol ervaringen delen op zakelijk én Laravel gebied onder het genot van een heerlijk diner.

Begeleid gesprek

Nieuw dit jaar is dat het gesprek onder leiding zal staan van een externe discussieleidster: Evelien Bouma. Zij gaat ons begeleiden tijdens het diner, met voer voor discussies en kennisdeling.

Evelien is ervaren dagvoorzitter en presentatrice, maar heeft ook ruime ervaring met o.a. (online) marketing, communicatie en innovatie. Daarnaast is Evelien zelf ondernemer en helpt met haar bedrijf andere business-to-business bedrijven met het ontwikkelen van duurzame klantrelaties. Evelien zal ongetwijfeld het beste uit de discussie naar boven halen!

Blik op het afgelopen en komende jaar

Daarnaast zullen we het diner ook gebruiken om terug te blikken op de activiteiten van onze stichting in 2023 en halen we graag ook jullie ideeën en wensen op voor 2024. Immers, de DLF is er voor haar leden. Jullie input helpt ons bij het maken van plannen voor volgend jaar.

Soort event
Meetup
Datum
Wednesday 13 December 2023
18:00 - 22:00
Locatie
U-Trechter
Soort event
Meetup