PAQT

PAQT bedenkt, bouwt én onderhoudt de allerbeste softwareoplossingen in de markt. Voor jou, of voor jouw klanten. Met 60 gedreven professionals staan we als techpartner aan je zijde.

PAQT ontwikkeld software vanuit een bedrijfskundige visie en altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Omdat onze ontwikkelaars het strategisch belang van jouw oplossing volledig begrijpen, gaan ze in iedere fase van het proces voor je door het vuur.

Het proces hebben we tot in de puntjes gestroomlijnd in onze unieke werkwijze Rise. Via ons eigen PAQT samenwerkingsplatform werk je volledig transparant samen met onze ontwikkelaars en consultants. Eén overzichtelijke plek, met één waarheid voor iedereen. Zo creëren we oplossingen die impact maken. Want wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

Hoewel je nooit aan ons vastzit, blijft jouw eigen PAQT-team ook na livegang jouw techpartner. Handig voor support, onderhoud en doorontwikkeling, want onze teams kennen jouw product én ambities als geen ander.

PAQT - Go digital. Create impact.

PAQT
Locatie

Utrecht, Utrecht

Website

paqt.com

Telefoonnummer

+31 (0)30 820 03 58