LaraFest 2022

LaraFest vindt plaats op 16 juni en we starten tussen 16:30 en 17:00 uur en we eindigen aan het eind van de avond. Om het een echt feestelijk tintje te geven, vindt het event op het strand in Zandvoort plaats (op loopafstand van het station).

Op dit moment is het event enkel open voor inschrijving voor leden van de Dutch Laravel Foundation. In een later stadium kan dit wellicht aangepast worden. LaraFest is 100% gratis voor developers van de Dutch Laravel Foundation leden!

Meld je hier aan via Meetup onder vermelding van het bedrijf namens wie je komt. We hebben ook alvast weer een apart Slack kanaal gemaakt, waarin je kunt aangeven dat je bij het event aanwezig bent! Tot 16 juni!

LarAwards

Bij de leden van de DLF worden geweldige dingen ontwikkeld met Laravel! Graag nodigen we alle leden uit om zich aan te melden om tijdens LaraFest een Laravel project uit te lichten waar men trots op is. Vertel in een korte presentatie van 10 minuten wat jullie project bijzonder maakt en welke technische uitdagingen daarbij moesten worden getackled en maak kans op de eerste LarAward, een publieksprijs van de Dutch Laravel Foundation.

Wil je graag jullie project pitchen? Laat een comment achter of neem contact op via onze Slack kanalen!

Locatie

Strandtent Tent 6
Boulevard Paulus Loot · Zandvoort

Programma

  • 16.30 - 17.30 / Inloop

  • 17.30 - 17.40 / Feestelijke opening

  • 17.40 - 18.10 / An Elderly Software Developer’s Long Journey through Technology (subtitle "A life in 30 minutes") by Mark Baker of Recharge.com

  • 18.10 - 18.40 / LarAwards 2022

  • 19:00 - ... BBQ (Met voldoende vegetarische opties!) & DJ voor het eerste LaraFest strandfeest!

Daarnaast krijgen alle aanwezigen een echt collectors item cadeau. Wat dat wordt verklappen we uiteraard nog niet.


LaraFest is 100% gratis voor developers van een DLF-lid!

Dresscode

Dresscode voor deze avond is "Beach". Naast je korte broek kan je natuurlijk ook je zwembroek meenemen!

Soort event
Meetup
Datum
Thursday 16 June 2022
16:30 - 23:00
Locatie
Strandtent Tent 6
Soort event
Meetup