Goedemiddag!

Goedemiddag! werkt sinds 2014 met veel enthousiasme met het Laravel Framework. We bouwen online oplossingen voor een breed scala aan opdrachtgevers. Van bank tot DJ, van bejaardentehuis tot liefhebber van klassieke auto's en van gamification platform tot vastgoedbeheerder.

Goedemiddag! is... Zorgen dat jij opgelucht adem kan halen, omdat je niet bezig hoeft te zijn met het zoeken naar de online oplossing die past bij jouw idee. Wij bouwen niet je standaard software, maar maken wel tech die voor jou werkt en waar wij trots op zijn. Software is voor ons net zo goed een middel om jouw probleem op te lossen of je vraag te beantwoorden en nooit het uiteindelijke doel. Ons team maakt samen met jou een online oplossing zodat jij hier verder geen kopzorgen over hebt. Bij Goedemiddag! maken we dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Jij hebt een idee, wij maken de online oplossing zonder dat het onbegrijpelijk wordt. Ooit gehoord van de mensgerichte techneut? Bij Goedemiddag! werk je direct met ze samen. Bij ons draait het om meer dan alleen de techniek.

Goedemiddag! kan ook ingeschakeld worden voor het overnemen van het beheer / doorontwikkeling van bestaande Laravel applicaties. Ook hier hebben wij ruimschoots ervaring mee!

Goedemiddag!
Locatie

Delft, Zuid-Holland

Telefoonnummer

+31 (0)88 733 33 33