Op de groei: nieuwe website voor de DLF!

En bij dit volgende hoofdstuk van onze levendige organisatie hoort dan ook een nieuwe website. Te weten, deze website waar je nu naar kijkt! We hebben de website geoptimaliseerd met een nieuw modern design, volgens de fellere huisstijl kleur van Laravel.

Daarnaast hebben we meer ruimte gecreƫerd om opdrachtgevers uit te lichten die het geliefde PHP framework vertrouwen en zodoende hun toekomst bouwen, op Laravel. En dat leden via cases meer mogelijkheden hebben om het volledige verhaal te vertellen achter een Laravel applicatie.

Met het groeiende aantal leden was er ook de wens om meer mogelijkheden te hebben om te filteren om zo tot de beste selectie van onze leden te komen.

De volledige website is uiteraard in Laravel gebouwd, waarbij als echt Laravel CMS is gekozen voor het flat-file principe van Statamic. Alles "git" goed! Binnenkort zal de code ook publiekelijk beschikbaar zijn, want samenwerking en open-source is de basis waarop wij allemaal werken.

Tot slot bedanken we de mannen van Vormkracht10 die hen inzet en passie getoond hebben om de website nog voor het eerste LaraFest in Zandvoort aan Zee live te krijgen, dat is gelukt!