Pionect, Digital Agency uit Rotterdam voegt zich bij de DLF

Pionect, een digital agency uit Rotterdam heeft zich aangesloten bij onze stichting. Het bedrijf vertrouwt volledig op de stevige basis die Laravel bied voor hun online applicaties. Ze bouwden er zelfs hun eigen eCommerce platform mee, genaamd Daalder. In dit artikel stellen we het bedrijf aan je voor.

Wat is de belangrijkste reden dat jullie lid zijn geworden van de DLF?

Bij Pionect omarmen we diversiteit, we houden van samenwerken, we zoeken graag het avontuur op en we verwachten van iedereen groei. Een belangrijke basis hiervoor is kennis, en dat is wat de DLF ons gaat brengen, meer kennis en een breder netwerk om onze propositie te versterken en te ontwikkelen. Dit verwachten we zowel Pionect collega’s als onze opdrachtgevers.

Vertel ons over het bedrijf, wat is jullie elevator pitch?

Pionect is een in Rotterdam gevestigd technologiebedrijf dat is opgericht in 2010. Met een team van 12 gecertificeerde Laravel- en Vue-specialisten is Pionect gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps, integratie en connectiviteit, webgebaseerde oplossingen en blockchain-applicaties. Bij Pionect pionieren we samen in de digitale ruimte en creëren we op maat gemaakte software (componentgebaseerd) voor vooruitstrevende organisaties in heel Europa, gebruikmakend van onze diversiteit, natuurlijke drang naar nieuwsgierigheid en expertise als drijvende kracht. Onze oplossingen stellen klanten in staat om te groeien en zich te onderscheiden in hun respectieve markten.

Hoe lang werken jullie al met Laravel en waarom?

Sinds 2013 gebruikt Pionect het Laravel framework. Na de vergelijking met een concurrerend framework CodeIgniter, bleek Laravel een robuuster framework te zijn. De snelheid en essentiële functies, zoals validatie, authenticatie en queues, maken het perfect voor grotere projecten.

Wat hebben jullie allemaal gerealiseerd in Laravel en voor welke klanten hebben jullie dat gedaan?

  • Daalder (Laravel based ecommerce platform), gebruiken we onder andere voor nubuiten.nl, woodvision.nl (onderdeel Gardia Group) en FCStraat.nl.

  • Retailisation, Een supply chain management portaal

  • Topoweb, Agteres, een topografie leer platform voor basisschoolleerlingen.

  • Maatwerk ERP oplossing op Laravel Framework tbv Van Iperen. (Deze case willen we ook indienen voor de LarAward 2023).