Ook Web Whales is enthousiast!

Met de focus op het betere programmeerwerk maakt Web Whales de ambities van hun partners waar. Met 8 specialisten, zowel technisch als creatief, bouwen ze dagelijks aan de weboplossingen van morgen. Bijna alle maatwerk webapplicaties worden in Laravel gebouwd en dus is een lidmaatschap bij de Dutch Laravel Foundation een logische keuze.

Ronald Edelschaap is mede-eigenaar van Web Whales en gelooft in partnerschap. “Niet alleen met onze klanten, maar ook met andere ontwikkelaars en bedrijven in de branche. Door op dat niveau samen te werken, zorgen we met elkaar voor kwalitatieve projecten en een gezonde business.” zo legt hij zijn motivatie om deel te nemen aan de DLF uit.

Zijn mooiste Laravel project tot nu toe is een webapplicatie die Web Whales voor een grote inkooporganisatie in de automotive branche heeft gebouwd. De webapplicatie, die de klant als SaaS-product aanbiedt, gaat gebruikt worden door een paar duizend garages en grossiers in Nederland en in de toekomst wellicht ook over de grens. In deze applicatie integreren ze tal van tools die de garages op dagelijkse basis gebruiken tot een overkoepelend systeem. Het project ontwikkelen ze zoveel mogelijk test driven en in de development cycle passen ze zowel CI als CD toe.

Laravel is daarbij dus de nummer 1 keuze waar het gaat om maatwerk webapplicaties. Ronald zegt hierover: “Laravel is enerzijds een krachtig framework dat je als ontwikkelaar tal van tools aanreikt om snel robuuste applicaties te ontwikkelen. Anderzijds bevat Laravel geen overkill aan facetten die je toch nooit gebruikt of die alleen handig zijn voor bepaalde typen projecten.”.

We heten Web Whales van harte welkom bij onze foundation!