Ook Enrise kiest voor deelname DLF

Enrise uit Amersfoort is een bekende partij binnen de Laravel Community. Het bedrijf is een trouwe sponsor van o.a. Laracon en daarnaast een actieve bijdrager aan de Laravel Community. We zijn dan ook trots om bekend te kunnen maken dat Enrise zich aansluit bij de Dutch Laravel Foundation.

 Het bedrijf Enrise bestaat sinds 2000 en heeft haar volledige focus op techniek. Met zo’n 60 medewerkers (waarvan er 1/3 met Laravel werkt) wordt er gewerkt voor onder andere ABN Amro, Simpel, Beslist, VodafoneZiggo, Thuisbezorgd, Rijksoverheid. Enrise biedt robuuste oplossingen voor bedrijfskritische processen, waarbij expliciet aandacht wordt gegeven aan performance, beveiliging en schaalbaarheid.

Men is erg enthousiast over Laravel. Pim van der Linden van Enrise schrijft: “Laravel biedt ons als development bedrijf een compleet framework dat we flexibel kunnen inzetten voor onze klanten. Alle tools die bij het ecosysteem van Laravel horen zorgen ervoor dat wij snel, robuuste en goed geteste applicaties kunnen opleveren. Of dit nu gaat om een API, CMS of dashboard. De enorme community om het framework zorgt er daarnaast voor dat het innovatief en battle tested blijft.”


Deelname aan de Dutch Laravel Foundation is daarmee een logische stap. Hierover zegt Pim: “Wij zien veel potentie in Laravel en willen iedereen aansteken met ons enthousiasme voor dit framework. Het samenwerken en het uitwisselen van kennis is erg belangrijk voor ons, als onderdeel van DLF. Wij geloven in de kracht van het collectief, doordat we Laravel specialisten en vakmensen bij elkaar brengen wordt de boodschap sterker.”

Wij verwelkomen Enrise van harte bij de Dutch Laravel Foundation!