NoardCode sluit zich aan bij Dutch Laravel Foundation

Het gaat hard bij de Dutch Laravel Foundation! Dit keer heeft het Friese bedrijf NoardCode zich aangesloten bij ons initiatief. Hiermee zijn zij het eerste bedrijf uit Friesland. En of het bedrijf enthousiast is? Bij onze eerste meetup huurden ze direct een bus af om met het team af te reizen naar Haarlem.

“NoardCode is opgericht met vanaf dag één de ontwikkeling van software met Laravel als één van haar kernwaardes. Daarom is het voor ons des te belangrijker om Laravel als community te ondersteunen waar we kunnen en om kennis te delen met collega’s welke hetzelfde enthousiasme voor het platform met ons delen. In dit kader organiseren wij reeds meetups en een lidmaatschap bij de Dutch Laravel Foundation leek hier een mooie aanvulling op. Dat wij daarnaast kunnen uitdragen dat wij een partij zijn welke zich gedegen in het framework verdiept is daarbij een mooie bonus.” Het zijn de woorden van Chris Hagg, CTO bij NoardCode.

NoardCode heeft een sterke focus op technische maatwerk oplossingen op basis van Laravel (voor wat betreft de backend) en Ionic/Angular voor de frontend/apps.

Chris heeft als developer zelf ook een passie voor Laravel. Hij schrijft “Naast de uitgebreide documentatie, grote community en een goed ecosysteem heeft Laravel het programmeren in PHP in het algemeen weer leuk(er) gemaakt en naar een nieuw niveau getild. Mede door deze factoren is ook de time to market voor projecten enorm ingekort.”.

Met NoardCode is er weer een mooi bedrijf toegevoegd aan ons ledenbestand. Welkom bij de club!