Nieuw lid: Studio September

Na de totstandkoming van de Dutch Laravel Foundation was Studio September één van de eerste bedrijven die direct enthousiast was om zich aan te sluiten bij de foundation. Inmiddels kunnen we met gepaste trots melden dat Studio September ook daadwerkelijk lid is geworden.

Jan-Maarten Schot, mede-eigenaar en Digital Producer & Strateeg bij Studio September is nog steeds erg enthousiast over het lidmaatschap: “Wij werken al best een tijd met Laravel als ons belangrijkste framework en worden blij van het idee dat we ons enthousiasme kunnen delen met andere bureaus. Het is goed te zien dat de adoptie van Laravel als framework nu ook in Nederland steeds zichtbaarder wordt – dat was vijf jaar geleden wel anders. Het is voor ons interessant om nu samen met andere agencies kennis te kunnen delen, van elkaar te kunnen leren en gezamenlijk een steentje bij te dragen aan het ecosysteem en richting van Laravel.”.

Op de vraag wat Studio September onderscheid ten opzichte van andere Laravel agencies, geeft Jan-Maarten aan: “Je klopt aan bij Studio September als een je een snel en ambitieus digitaal team nodig hebt die je helpt een volgende stap te zetten met jouw organisatie. We hebben een ervaren team met nieuwsgierige mensen, dus we kunnen je in een breed spectrum van domeinen voorzien van advies en.. wat professioneel tegengas ;)”.

Vanuit de Dutch Laravel Foundation zijn wij blij met de aansluiting van Studio September. In de komende periode zullen wij regelmatig meer nieuwe leden in de spotlight zetten.