True sponsort, Thijs van Varnish spreekt, een pubquiz en de laatste 15 plekken!

Over anderhalve week is het alweer 22 juni! Die dag vindt LaraFest 2023 plaats. We hebben al 85 inschrijvingen en nog maar 15 plekken over. Je kunt je nog tot en met aanstaande zondag (de 18e) aanmelden. Waarom je dat zou doen? We hebben nog een aantal toffe updates!

Talk door Thijs Feryn van Varnish

Thijs Feryn is technisch evangelist bij Varnish Software, het bedrijf achter de open source-technologie Varnish Cache. Thijs is de auteur van het boek "Getting Started with Varnish cache", uitgebracht door O'Reilly. Hij heeft inmiddels al meer dan 290 presentaties op zijn naam staan en is dus een bekend spreker! We zijn erg blij dat Thijs ons meer komt leren over de toepassingen van Varnish!

Pubquiz & beach bal

Dit jaar wordt LaraFest nog gaver! En dat wordt mede mogelijk gemaakt door managed hostingprovider True. Als sponsor van LaraFest 2023 hebben zij er onder andere voor gezorgd dat er na de BBQ de mogelijkheid is om deel te nemen aan een heuse pubquiz. In vier rondes wordt bepaald welke deelnemer het meeste van muziek en geluid weet! En die persoon gaat uiteraard met een prachtige prijs naar huis. Daarnaast zorgt de sponsoring van True er ook voor dat iedereen lekker een potje beach bal op het strand kan spelen tijdens LaraFest.

LarAward

Tot slot hebben we maar liefst vijf finalisten die hun project komen pitchen en zodoende kans maken op de LarAward 2023. De finalisten zijn PAQT, Pionect, September, Sqits en SWIS en zij presenteren hun project graag aan jullie!

Aanmelden

Reden genoeg om je dus aan te melden voor LaraFest op 22 juni. Leden van de DLF kunnen zich tot en met 18 juni aanmelden op https://www.meetup.com/meetup-group-nbzjdgrh/events/291177340.