Internationaal bedrijf Cloud++ sluit zich aan bij de DLF

Ons nieuwste lid Cloud++ is gevestigd in Joure (Nederland) Natal, (Brazilië) en Estonia (Letland) met inmiddels meer dan 60 medewerkers verspreid over deze locaties. Vanuit deze vestigingen worden tal van softwareoplossingen gebouwd en onderhouden van onder andere bedrijven zoals AkzoNobel, Fleurametz, Chrysal, Bloakes, Playbookify en meer.

Waarom aansluiten bij de DLF?

Cloud++ ziet meerdere factoren als belangrijke reden om zich aan te sluiten bij onze stichting:

"De reden dat wij ons hebben aangesloten bij de DLF is om het sterke community gevoel, de kennisuitwisseling en om gezamenlijk Laravel nog sterker op de kaart te zetten in Nederland."

Waarin is Cloud++ gespecialiseerd?

Laravel is niet het enige systeem waarin Cloud++ veel affiniteit mee heeft. Ze gebruiken meer dan 40 technologieën om in te zetten voor hun klanten:

"Cloud++ is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software. We zijn gespecialiseerd in meer dan 40 technologieën, met een eigen techhub in Brazilië. Wij combineren lokale expertise met de kennis en flexibiliteit van remote development. Onze missie is om waardevolle software te leveren. Slimmer, sneller en beter, tegen een betaalbare prijs."

Wat doet Cloud++ met Laravel?

Jarenlange ervaring met Laravel, sinds versie 4 (inmiddels 6 versies geleden) werkte Cloud++ al met het grootste open source PHP framework.

"In eerste instantie voornamelijk als volledig MVC framework, met een frontend volledig opgebouwd uit blade templates. De laatste jaren zijn we echter steeds meer Javascript frameworks gaan integreren, zoals onder andere VueJS en SocketIO. We hebben diverse projecten gerealiseerd met Laravel, van kleine MKB projecten tot aan grote enterprise software voor duizenden gebruikers."

En op welk Laravel project zijn jullie het meest trots?

Het CRM systeem voor AkzoNobel - volledig gebouwd in Laravel - en springt als grootste project er tussenuit:

"Één van onze grootste projecten is gebouwd met het Laravel framework, namelijk het globale Sales CRM systeem van AkzoNobel. Dit systeem wordt in tientallen landen gebruikt door duizenden gebruikers. Diverse bedrijfsprocessen zijn hierin geautomatiseerd, van leads en accountmanagement tot aan orders, logistiek en planningen.

Naast het globale CRM systeem voor AkzoNobel hebben we ook diverse andere projecten gerealiseerd met Laravel, waaronder bijvoorbeeld de constructieportal ZOCON voor Zonderland Machinehandel B.V."

Welkom Cloud++ als nieuw lid van de DLF, we kijken uit naar jullie toevoeging en inbreng in onze community!