Innovatief betaalplatform Mollie aangesloten bij DLF

Mollie is voor de meeste lezers ongetwijfeld een bekende naam. De Payment Service Provider (PSP) uit Amsterdam timmert sinds 2004 druk aan de weg en wordt door veel software developers en eindklanten als hun favoriete betaalplatform gezien. Na een tweede investeringsronde deze zomer mag Mollie als ‘Unicorn’ door het leven gaan, waardoor ook de opmars door Europa in een stroomversnelling is geraakt. Op dit moment telt Mollie >100.000 klanten, maar dit lijkt slechts het begin.

We zijn dan ook erg blij dat Mollie besloten heeft lid te geworden van de Dutch Laravel Foundation. Merijn van Zuidam, Lead Technical Partner Manager bij Mollie, draagt de Laravel community een warm hart toe. Op de vraag waarom Mollie besloten heeft om lid te worden antwoordt hij dan ook: “We horen graag van dichtbij aan hoe 'de markt' beweegt. We hopen door lid te worden van de DLF met tenminste een voet in deze community te staan, en waar mogelijk mee te bewegen met interessante ontwikkelingen.”.

En die voorliefde voor Laravel komt niet uit het niets, zo blijkt wanneer we doorvragen. Merijn: “Mollie is opgericht door een developer (Built by and for developers). De eerste tig-duizend klanten zijn ook bij Mollie binnengekomen zonder Sales of Marketing afdeling. Het product verkocht zichzelf eigenlijk. We zien dan ook niets liever dan een developer die ons een berichtje stuurt over het feit dat hij/zij zo enthousiast is over ons product…. De liefde voor developers zit en blijft echt in de kern van onze business. Laravel sluit hier perfect op aan. De manier waarop het Laravel Framework groeit en bloeit is iets waar we graag middenin zitten!”.


En ook voor de andere leden van de Dutch Laravel Foundation is het fijn dat Mollie is aangesloten. Bijna alle leden krijgen vroeg of laat wel eens met Mollie te maken. Dat blijkt ook wel uit de ambitie van Mollie: “De beste, makkelijkste en meest complete payments oplossing in de Europese markt. We hopen dat Mollie Spark en Mollie Cashier hiervoor de juiste producten zijn. We luisteren, en ontwikkelen graag mee in het tempo van Laravel zelf.” geeft Merijn aan.

Kortom, we zijn erg blij dat Mollie op deze manier mee investeert in de Laravel Community en zijn er van overtuigd dat de samenwerking tussen onze andere leden en Mollie hiermee nog beter wordt!