Geslaagde eerste editie LaraFest

Met 25 graden is het goed vertoeven op het strand! We hadden ons dan ook geen beter weer kunnen wensen voor de allereerste editie van LaraFest.

Bij Tent6 in Zandvoort was het 16 juni tijd voor een feestje! Alle Laravel developers van onze leden waren uitgenodigd voor ons strandevent. Het werd een avond vol primeurs.

Zo lanceerden we bij aanvang van het event onze gloednieuwe website. Een volgende stap in de ambitieuze doelstellingen die we hebben als brancheorganisatie om de bekendheid en bekwaamheid rondom Laravel in Nederland een extra boost te geven.

Daarnaast deelden we onze eigen DLF-variant van de officiële ElePHPant, een echt collectersitem binnen de PHP wereld, uit aan alle aanwezigen. Een mooie manier om te laten zien dat we met de foundation een serieuze plek in het PHP ecosysteem innemen.

Mark Baker, PHP Guru en developer van packages met miljoenen downloads op GitHub, gaf een leerzame talk over zijn carrière als developer en de wijze lessen die hij daarbij in de loop der jaren heeft geleerd. Indrukwekkend om iemand met zijn staat van dienst als gastspreker te mogen hebben tijdens ons event!

Ook de eerste uitreiking van de LarAward maakte deel uit van LaraFest. De presentaties van de genomineerden laten zien hoe veelzijdig Laravel is.

Na het officiële gedeelte was het echt tijd voor een feestje! Met een goedgevulde BBQ, een enthousiaste DJ en koude drankjes werd het een erg gezellige avond! Een geslaagde eerste editie van LaraFest. Dat gaan we volgend jaar zeker herhalen!

Bekijk hier de foto's van LaraFest