Eerste interne ontwikkelteam sluit zich aan

1A First Alternative is het nieuwste lid van de Dutch Laravel Foundation. Het bedrijf uit Delft levert ICT-diensten aan het MKB via een landelijk netwerk van gecertificeerde 1A-partners. Deze ICT-diensten zijn vooral gericht op bedrijven van 5 tot 100 medewerkers en de diensten zijn een modulair totaalconcept dat kantoor, datacenter en clouddiensten verbindt.

In 2014 lanceerde het bedrijf een centraal portaal voor administratieve taken, genaamd My1A. Hierbij kozen ze voor het Laravel Framework en jaren later staan ze nog steeds achter deze keuze en gebruiken ze het framework ook voor een aantal andere applicaties.

Richard de Vroede, Full Stack Developer en onderdeel van het MT van 1A First Alternative, heeft een grote liefde voor Laravel. Hij schrijft “Door gebruik te maken van het Laravel Framework hebben we de ontwikkeltijd enorm kunnen inkorten. Gecombineerd met de testmogelijkheden en onze geautomatiseerde bouwomgeving, hebben we de productiekwaliteit nog meer weten op te krikken. Daarbij komt nog de kwaliteit, stabiliteit, elegantie, documentatie en community rondom het framework. Laravel heeft ontwikkelen nog leuker gemaakt.”

Partijen met zoveel passie voor Laravel heten wij natuurlijk graag welkom als lid bij de DLF. Op Laracon EU 2019 hoorde Richard voor het eerst van de DLF. “Het was ons direct duidelijk dat een Nederlandse community rondom ons favoriete framework de logische volgende stap was. Ook al is Laravel voor ons niet de core-business, het is een belangrijk onderdeel van onze gereedschapskist. Wij willen dan ook met trots uitdragen dat wij Laravel gebruiken en vertrouwen. We hopen bij te kunnen dragen in de groei van de bekendheid en acceptatie van Laravel in Nederland, maar ook door onze inzichten in een breed veld van ICT-dienstverlening en technologieën onze mede-Laravellians bij te kunnen staan.”

Vanuit de DLF zijn we er erg blij mee dat we met 1A First Alternative het eerste “niet Laravel agency/ ZZP” interne ontwikkelteam als lid hebben aangesloten. Welkom 1A First Alternative!