Bitfactory nieuwste lid Dutch Laravel Foundation

Wederom mogen we melden dat er een nieuwe partij is aangesloten bij de Dutch Laravel Foundation. Dit keer is het Bitfactory uit Rotterdam. Met grote klanten zoals de NPO, Tony’s Chocolonely, de Dierenbescherming en de gemeente Rotterdam hebben ze een prachtig portfolio opgebouwd.

Van alle klantcases is eigenaar Johannes Hartman het trotst op zijn project voor Tony’s Chocolonely. Het door Bitfactory gebouwde Choco Platform is een wereldwijd multisite-platform met sites, shops en een wikkel-creator voor het bestellen van gepersonaliseerde choco repen. Het Choco Platform heeft Bitfactory dankzij het Laravel Framework in 3 maanden gerealiseerd.

Johannes vertelt: “De (high-end) applicaties die wij ontwikkelen zijn niet zelden onderdeel van bedrijf kritische processen. Wij zien Laravel als een serieus framework en brengen dat ook zo over aan onze klanten. Wij willen graag bijdragen aan de doelstellingen van de foundation en Laravel in brede zin. Wij werken met dedicated klant teams in nauwe samenwerking met onze klanten. Daarbij focussen wij ons op continu toevoegen van waarde in korte sprints. Wij hebben deze teams zo ingericht zodat ze over drie assen de klant bedienen: sprinten, innoveren en service. Wat die laatste betreft: wij hebben een scherpe focus op het leveren van super-service. Onze servicemanagers zijn onderdeel van het team, staan 24x7 klaar en schakelen bliksemsnel met onze klanten.”

Johannes maakt met zijn bedrijf graag onderdeel uit van de actieve Laravel community waarin veel out-of-the box oplossingen worden aangeboden, zodat het wiel niet iedere keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Vanuit de DLF zijn we blij met de deelname van Bitfactory aan onze foundation en we heten het team van harte welkom!