Ambitieus RL Webdiensten sluit zich aan bij DLF

Het Tilburgse bedrijf RL Webdiensten wil de komende jaren een flinke groei doormaken. De jonge ondernemer Rick Lambrechts heeft ondanks zijn leeftijd al veel ervaring met applicatieontwikkeling. Omdat alle applicatieontwikkeling bij RL Webdiensten in Laravel gedaan wordt, was een lidmaatschap bij de Dutch Laravel Foundation een logische stap. Met name het op pijl houden van de Laravel kennis en sparren met andere ondernemers ziet Rick als grote pluspunten van het lidmaatschap.

Korte lijnen en echt maatwerk

RL Webdiensten werkt voor verschillende bedrijven in Tilburg en omgeving. Een aantal van die projecten verloopt in samenwerking met marketing- en communicatiebureaus. Rick legt uit dat zijn bedrijf vooral de focus op de techniek heeft liggen. Van API-koppelingen tot webapplicaties, ze bouwen het allemaal in Laravel. En doordat ze in een klein team werken, hebben ze korte lijnen met de opdrachtgever en heb je als klant direct contact met de ontwikkelaars.

Goede en veilige webapplicaties

Tot slot hebben we Rick gevraagd waarom hij destijds voor het Laravel framework heeft gekozen. Rick antwoordt: “Laravel biedt je een goede basis, waardoor je het kan gebruiken voor ontelbare mogelijkheden. Door op de juiste manier met Laravel te werken kan je een goede en veilige webapplicatie snel realiseren.”.

We heten RL Webdiensten van harte welkom als kersvers lid!