Vormkracht10

Dutch Laravel Foundation

Locatie Nijmegen, Gelderland

Website https://vormkracht10.nl

Email info@vormkracht10.nl

Telefoonnummer +31 (0)24 260 0000

Aantal Laravel Developers 0 - 10

Introductie

Vormkracht10 Logo

Bijna 10 jaar geleden hebben wij als Vormkracht10 per toeval (maar je kunt het ook geluk noemen) Laravel ontdekt. Destijds nog in zeer prille vorm met een beta release (v0.1) van de toen nog onbekende Taylor Otwell. Maar ook toen al zagen wij de enorme potentie in het framework, door de heldere structuur en leesbaarheid van de code en documentatie.

Wij begonnen met ontwikkelen van websites, met een eenvoudig CMS in Laravel hebben wij onze eerste projecten gerealiseerd in dit enorm flexibele open-source framework.

Nu bijna 10 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een full-service digital agency dat slimme websites en complexe webapplicaties ontwikkelt en realiseert, alles exclusief in Laravel. In de omgeving van Nijmegen en omstreken zijn wij hét bureau voor het ontwikkelen van Laravel web apps.

Met een team van 11 digitale specialisten ligt onze focus tegenwoordig op het realiseren van toegankelijke websites volgens de WCAG normen en het ontwikkelen van Progressive Web Apps (PWA) als een SaaS of PaaS. Dit doen wij voor klanten zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Gemeente Nijmegen, Radboudumc en landelijke partijen als RRS en TOPIC.

Wij gebruiken Laravel omdat we op deze manier kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten, zowel op de korte termijn met het ontwikkelen van een snelle Minimum Viable Product (MVP) maar ook voor de langere termijn. Waarin de continuerende vraagstukken van onze klanten over de jaren heen doorontwikkeld moeten worden en het leveren van onderhoud en services steeds belangrijker is geworden.

Op zoek naar een Laravel bureau of ZZP'er?

Zoek een lid

Sluit je als bureau of ZZP’er aan bij de Dutch Laravel Foundation!

Word ook lid